Shoots by Vanes

3 cadeautips voor de feestdagen

December is een feestelijke maand waarin veel cadeautjes gegeven worden. Eerst tijdens het Sinterklaasfeest en daarna volgen natuurlijk de kerstdagen en oud en nieuw. Deze dagen staan bij de meeste van ons in het teken van het verwennen en verassen van familie, dierbaren en natuurlijk het personeel dat zich ook dit jaar weer een slag in de rondte heeft gewerkt. Maar wat is nu het leukste om te geven, waar maak je iedereen nou werkelijk blij mee? We geven 4 tips om als geschenk te geven.

Foute kersttrui

Je kent ze vast wel, die foute kerstruien tijdens Kerstmis. De één vindt ze spuuglelijk en de ander kan er wel om lachen. Ze zijn dan wel een beetje vreemd, maar leuk zijn ze zeker. Zie je de lol er wel van in om een beetje op te vallen met de feestdagen dan is het een leuk kledingstuk om te kopen of aan iemand cadeau te doen. Ze zijn te krijgen met de grappigste motieven, van rendieren tot kerstbomen en van Kerstman tot sneeuwpoppen.

Warme sokken

Heb je ook vaak last van koude voeten in december? Wat is er dan lekkerder dan een paar warme wollen sokken om in huis te dragen? Nooit meer koude voeten en bovendien zorgen ze voor een heerlijk huiselijk gevoel. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren en motieven en hoef er niet eens diep voor in de buidel te tasten. Voor minder dan 20 euro kun je er al warmpjes bij zitten tijdens de feestdagen dit jaar.

Cadeaubon altijd goed

Kun je nooit kiezen als je een cadeau moet geven? Dan bieden de waardebonnen van diverse winkels uitkomst. Iemand die graag de nieuwste mode shopt geef je een fashion bon en iemand die graag naar de film gaat een bioscoopbon. En tenslotte zijn er nog de VVV-bonnen waar men zelf een keuze kan maken wat betreft de uitgave er van.

Het meest persoonlijkste cadeau is een fotoshoot!

Wil je dit jaar echt iets persoonlijks doen? Kies dan voor een cadeaubon voor een fotoshoot by Vanes naar keus! Met deze bon kunnen jouw collega’s, vrienden of familieleden bij mij een afspraak maken voor een fotoshoot naar keus, dit kan een familieshoot zijn, maar ook een shoot met een huisdier of een gouden uur fotosessie. Cadeaubonnen van Shoots by Vanes zijn in meerdere prijsklassen te koop.

Fotoshoot vanuit de lucht

Ben je benieuwd hoe de wereld er vanuit de lucht uitziet en wil je wel eens foto’s maken vanaf die zijde? Wil je wel eens weten hoe de Euromast er van boven uit ziet of wil je wel eens een kijkje nemen boven Amsterdam? Dan is het aan te raden om een helikoptervlucht...

Foto’s zeggen veel over jou

Fotografie wordt vaak gezien als een expressie, maar wat kan door middel van foto’s worden uitgedrukt? Een foto kan gevoelens en passies over de wereld uitdrukken en een emotie en gedachte creëren in de geest van een toeschouwer. Een foto kan iemand helpen zich...

Fotografische kunst

Veel mensen vragen zich af hoe het is om een kunstenaar te zijn, en of de beste manier om kunst te maken is om je eigen stem te gebruiken, iets van jezelf te delen. Je komt meer te weten over het werk en de kunstenaars van het Living & Creating Spaces Project van...